PT Cruiser Finland

Foorumi

Post Reply
Forum Home > Vikalista > Vikalista CRD

Nokke
Site Owner
Posts: 496

 

Vieras

 

 

 

 

 

 

Lähetetty: Tor Huh 29, 2004 12:15 pm Viestin aihe: vikalista crd

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

ohjaus ääntää kylmänä (onko muilla crd omistajilla sama ongelma vai onko vonkuminen ominaisuus?)Eivät saa huollossa korjattua on vaihdettu pumppu nesteet....on särkenyt kerran hihnan mikä pyörittää myös ohjaustehostinta ei muuten mennyt takuuseen. - tuulilasinlista natisee kokoajan todella inhottava,ovat yrittäneet korjata huollossa eikä natina häviä. -takajousitus narisee pakkasella isommissa heitteissä. -valot himmenevät on ilmeisesti ominaisuus. -sähköjohtoja oli sulanut konehuoneessa oikosulun takia. -alustassa jossakin välystä ei löydy huollossa vikaa.-jarrusatulasta oli pudonnut toinen kiinnitys pultti. Alkaa pikku hiljaa tympimään! merkkihuolto puolustelee ettei osata korjata kun näitä on niin vähän (dieseleitä).auto ollut 4kuukauden aikana 6kertaa korjattavana

 

Takaisin alkuun

 

 

_admin_

Site Admin

 

 

Liittynyt: 10 Hei 2002

Viestejä: 28

Paikkakunta: Lahti

Lähetetty: Tor Huh 29, 2004 10:16 pm Viestin aihe: vikalistaa

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

Kuulostaa samanlaisilta vioilta.

 

Tuo valojen vilkkuminen taisi mulla ainakin korjaantua tietokoneen ohjelmoinnilla.

 

Sama juttu ton natinan kanssa töyssyissä. On yritetty korjata n. 5 kertaa. Paras tapaus oli kun teippasivat takapenkkien kiinnikeraudat eristeteipillä ja sanoivat kirkkain silmin "kunnossa on". Seuraavassa töyssyssä taas narahti. Ensi talvena täytyy paneutua asiaan.

 

Mulla oli vas. takapyörän tuennan "kananluut" puslat välijiä josta kuului kolahdus kun teki vähänkään jyrkemmän kaarroksen. Koetas mainita seuraavaksi huollossa.

 

Vasen takajarru kolisi: Ei löytänyt mistään vikaa -> jarrupalat vaihtoon.

 

Vikoja tuntuu olevan. Eikä toi merkkihuollon selitys kelpaa ettei osaa korjata. Jos ei saa korjattua niin rahat takaisin (hinnan alennus), lukeekohan jopa takuuehdoissa.


--


February 20, 2010 at 1:37 PM Flag Quote & Reply

You must login to post.